PowerBI rapportages
voor de klant van de accountant

“Inzicht in de financiële mutaties tot op JP-regel niveau. Volledig inzicht voor de ondernemer over alle vrijgegeven periodes.”

Fintelly heeft een PowerBI rapportage omgeving ontwikkeld voor de klanten van de accountant. De accountant kan hiermee moderne PowerBI rapportages beschikbaar stellen in de eigen huisstijl.

Basis rapporten

Voor de ondernemers zijn een aantal PowerBI basisrapporten. Deze worden aangeboden in de look en feel van de accountant:
– Balans
– Winst- en verliesrekening
– Open posten deb/cred

Optioneel:
– HRM formatie en verloop
– Payroll

Budget – forecast – cashflow

Om meer inhoud te kunnen geven aan de adviesgesprekken is er een budget/forecast module beschikbaar. Leg het budget eenvoudig vast en gebruik de bijbehorende rapporten incl. prognose van het resultaat.
– Winst- en verliesrekening

Vervolgens is het gemaakt scenario eenvoudig te vertalen naar cashflow overzichten.

Data analyse

Combineer de data uit verschillende bronnen (financieel, payroll, fiscaal) en analyseer gericht op specifieke advieskansen. Stuur vervolgens centraal aan, bij welke klant over welk onderwerp gesproken moet worden.

Data en rapportage voor een vaste prijs

In de basisdienstverlening zal Fintelly de hosting volledig verzorgen, waardoor de  standaard rapportages tegen zeer concurrerende prijzen geleverd worden. Wilt u echter de rapportages zelf maken en de data binnen uw eigen omgeving hosten? Ook dat is mogelijk. Plan direct een demo in en we zorgen tevens voor een prijsopgaaf op maat.

 

Neem contact op met Fintelly

Wij werken onder andere voor