PowerBI rapportages
voor de klant van de accountant

“Inzicht in de financiële mutaties tot op JP-regel niveau. Volledig inzicht voor de ondernemer over alle vrijgegeven periodes.”

Basis rapporten tegen een vaste lage prijs

Fintelly biedt de mogelijkheid om met PowerBI zeer laagdrempelig moderne rapportages aan te bieden aan de klant. Hiermee biedt Fitnelly een modern aleternatief voor pakketten als Visionplanner tegen concurrerende prijzen.

Basis rapporten

Voor de ondernemers zijn een aantal PowerBI basisrapporten. Deze worden aangeboden in de look en feel van de accountant binnen de infrastructuur van Fintelly:
– Balans
– Winst- en verliesrekening
– Open posten deb/cred

Adviesmodules:
– Budget en prognose
– Cashflow

Vanaf € 7,50 per  maand

(per administratie)

Volledig vrije inrichting voor de veeleisende klant

Voor klanten die meer willen is er de mogelijkheid om volledig maatwerk voor die klant in te richten. Data uit andere bronnen zoals logistiek en CRM is te combineren binnen de rapportages.

Maatwerk rapporten

De rapportages kunnen ook geleverd worden binnen de infratructuur van de accountant. Hierin kunnen de rapportages aangepast worden aan de individuele wensen van de klant. Naast de financiële rapportages kan hier informatie uit andere bronnen aan toe worden gevoegd.

Adviesmodules:
– Budget en prognose
– Cashflow

Prijs op aanvraag

afhankelijk van uw wensen

BUDGET – FORECAST – CASHFLOW

Om meer inhoud te kunnen geven aan de adviesgesprekken is er een budget/forecast module beschikbaar. Leg het budget eenvoudig vast en gebruik de bijbehorende rapporten incl. prognose van het resultaat.
– Winst- en verliesrekening

Vervolgens zijn de gemaakte scenario’s eenvoudig te vertalen naar cashflow overzichten met onze cashflow module.

Data en rapportage voor een vaste prijs

In de basisdienstverlening zal Fintelly de hosting volledig verzorgen, waardoor de  standaard rapportages tegen zeer concurrerende prijzen geleverd worden. Wilt u echter de rapportages zelf maken en de data binnen uw eigen omgeving hosten? Ook dat is mogelijk. Plan direct een demo in en we zorgen tevens voor een prijsopgaaf op maat.

 

Neem contact op met Fintelly

Wij werken onder andere voor