Ben jij het sales talent dat we zoeken?

marketing-stage

Zoek jij die uitdaging als junior account-executive?

Fintelly verzorgt de data ontsluiting en rapportage voor de accountant en de klanten van de accountant.

Fintelly is eind 2021 gelanceerd als merk. Hiervoor moet het verkoopteam grotendeels nog opgezet worden. Als jij wilt groeien als junior account executive, dan bieden wij voor jou een geweldige kans om met alle facetten mee bezig te gaan.

 

Over Fintelly

Wij zijn een Business Intelligence (BI) dienstverlener voor de accountant.  Onze organisatie is te omschrijven als jong, dynamisch en groeiend. Wij zijn trots op onze innovatieve, technische oplossingen.

Fintelly heeft het hoofdkantoor in Zutphen. Ons hoofdproduct is ‘Rapportage voor de klant van de accountant’ We zien onszelf als een Power BI kennis partner. We implementeren Power Bi dashboards, maar trainen de eindklant ook in het gebruik van Power Bi om de rapportage omgeving zelf te kunnen beheren. Onze klanten zitten verspreid over heel Nederland en in België en Zwitserland.

 

Energieke werkomgeving

Waarom solliciteren bij BI Partners? Je bouwt mee en groeit mee binnen een dynamische organisatie die zich snel ontwikkelt. In een werkomgeving met energie, drive en sfeer. Hard werken? Jazeker! Maar ook volop ruimte voor ontspanning en gezelligheid.

Er is heel veel ruimte voor eigen initiatief en om jezelf verder te ontwikkelen. 

Fintelly

Functie-omschrijving Junior Sales Executive

Hoofdzakelijk werk je vanuit onze hoofdlocatie in Zutphen. Jouw taken zijn als volgt: benaderen van potentiële klanten en het opvolgen van leads. Demo’s en presentaties verzorgen. Huidige en potentiële klanten adviseren over de producten of diensten die het bedrijf aanbiedt en hen op de hoogte houden van veranderingen in het aanbod. Het onderhouden van klantrelaties. Ondersteunen van klanten bij problemen. Analyseren van de behoeften van de klant en hoe hier ingespeeld kan worden. Monitoren en rapporteren van de verkoopresultaten en voortgang. Opstellen van offertes en het afsluiten van contracten. Bijhouden van ontwikkelingen en trends op de markt

 

 

Onze verwachtingen

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Het is daarom van belang dat je over sterke sociale en communicatieve kwaliteiten beschikt. Daarnaast heb je commercieel inzicht heeft en kan je goed onderhandelen, maar wel daarbij altijd de behoeften van de klant in gedachten houdt.

 

  Jouw profiel

  Je functioneert goed in een team, hebt een proactieve houding en je mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels zijn goed.

   

  Daarnaast ben je / heb je:

  • HBO denk- en werkniveau
  • sterke kennis van en affiniteit met de branche
  • bij voorkeur full-time beschikbaar
  • 0-3 jaar werkervaring
  • een klantgerichte instelling en sterk in het onderhouden van zakenrelaties
  • een probleemoplossend denkvermogen
  • behendigheid met benodigde software, zoals Word, Excel en PowerPoint
  • onderhandelingsvaardigheden en overtuigingskracht

   

  Wat wij je bieden

  • Meegroeien in innovatief bedrijf
  • Marktconform salaris
  • Je krijgt passende verantwoordelijkheden en er is veel ruimte om out-of the-box te denken
  • Stimulatie om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een uitdagend en informeel team.

   

  Solliciteren

  Interesse? Neem dan contact op met Arjan Hoekstra (06-24641460) voor meer informatie over de functie of stuur je sollicitatiebrief direct naar [email protected].

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.