Data analyse

Haal meer uit je data

In veel gevallen wordt er al jaren geïnvesteerd in de automatisering van de processen. Daarbij wordt waardevolle informatie vastgelegd. Het is zonde hier niets mee te doen richting de ondernemer. Met de data analyse en rapportage tools van Fintelly voor de accountant, is meer omzet te halen uit de adviesdiensten en zijn de interne processen strakker te sturen.

Alle data bij elkaar uit de verschillende bronnen. Zowel Twinfield als Exact, maar ook BaseCone en NMBRS. Een geweldig startpunt voor onze data analyse en rapportage.

Data Analyse

Combineer de data uit verschillende bronnen (financieel, payroll, fiscaal) en analyseer gericht op specifieke advieskansen. Stuur vervolgens centraal aan, bij welke klant over welk onderwerp gesproken moet worden. Deze advieskansen blijven nog te vaak liggen.

Fintelly zorgt er voor dat de data, uit de verschillende bronnen, bij elkaar komt in een database. Op de data worden vervolgens waardevolle analyses losgelaten. Dit kunnen zowel procesmatige controles zijn (is de bank bij, zijn periodes afgesloten, kloppen de afschrijvingen, etc), als wel analyses om te bepalen waar de advieskansen liggen (o.a. fiscaal, hrm, financieel).

Met PowerBI kan een dashboard omgeving ingericht worden voor de interne organisatie, en uiteraard ook voor de adviseurs en de ondernemers. Met onze data analyse en rapportage tools geef je de adviesdiensten een boost.