Data as a Service

Aan de slag met Power BI? Toon automatisch jouw gegevens uit verschillende bronsystemen zoals boekhoud- en HR-software in Power BI met de Fintelly data as a service oplossing.

Welke data wil je importeren uit je boekhoudsoftware en tonen in Power BI?

Importeer data uit Exact in PowerBI.
Importeer je financiële en HR data uit Afas software in Power BI.

“Fintelly levert een moderne data oplossing, waarbij de data uit meerdere bronnen volledig geautomatiseerd ontsloten wordt in je eigen MS Azure SQL database. Met Fintelly hoef je als accountant  niet zelf te investeren in eigen, veelal moeilijk te krijgen en dure data engineers

Haal meer uit je data

Accountants en ondernemers hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het robotiseren van de financiële administratie, salarisadministratie en het opstellen van de jaarrekening. Binnen de meeste applicaties kun je eenvoudig verschillende rapportages maken. Je wilt echter meer vooruit kijken en uitgebreidere rapportages maken. Met Business Intelligence oplossingen zoals Power BI ontsluit je data uit verschillende applicaties in één centrale database. Door deze waardevolle data te combineren heb je de mogelijkheid om verschillende analyses te maken en advieskansen aan te grijpen. 

 

Data as a Service

Data van alle klanten

Meerdere bronnen

Geautomatiseerd

In eigen database

Procesen gemonitord

Veilige processen

 

Alle data bij elkaar in één database

Accountants en ondernemers maken gebruik van Fintelle data as a service, omdat talrijke bronsystemen niet rechtstreeks aan elkaar gekoppeld zijn. Om informatie uit verschillende bronnen te combineren is een database/datawarehouse-oplossing nodig. Fintelly levert deze dienst als abonnement. Je hoeft zelf geen koppelingen en databasebeheersystemen te ontwikkelen, want dat doet Fintelly voor jou. Je kunt de gegevensverzameling uitbesteden en de rapportageomgeving zelf inrichten, waardoor je aanzienlijke personeelskosten bespaart. Om een vliegende start met Power BI te maken heeft Fintelly vele standaard rapportage templates voor je klaargezet die je zelf kunt aanpassen. 

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op.