Interne PowerBI rapportages
voor de accountant

“Inzicht in de voortgang en status van de werkzaamheden. Volledig in beeld of de werkzaamheden volgens plan verlopen.”

Wij werken onder andere voor

Fintelly heeft voor de accountant een standaard set rapportages ontwikkeld waarmee de voortgang en kwaliteit van de verwerking inzichtelijk wordt gemaakt. Met deze rapportage tools heeft de accountant grip op de voortgang van de administratieve verwerking.

Werkvoorraden

Inzicht in de nog te verwerken mutaties m.b.t.:
– te verwerken bankmutaties
– te verwerken inkoopfacturen
– te verwerken vraagposten
– te verwerken loonruns

Advieskansen

Inzicht in verschillende vraagstukken:
– Omzetafwijking t.o.v. voorgaande 12 mnd

Verwerking administratie

Inzicht in de verwerking van het aantal mutaties, inzichtelijk per:
– dag/week/maand
– administratie
– bronsysteem
– dagboektype

Procescontroles

Inzicht in diverse checks die worden losgelaten op de data, om ongewenste afwijking inzichtelijk te krijgen. Denk hierbij aan checks als controle op aansluiting afschrijvingen tussen balans en resultatenrekening.

Snel inzicht in al jouw werkprocessen

Wil jij ook meer inzicht in jouw werkprocessen?
Fintelly heeft standaard Power BI rapportages beschikbaar voor de verwerking van financiële, inkoop en HR- en salaris gegevens.

Financiele administratie

Fintelly ontsluit financiële data uit jouw online boekhoudpakket. Toon in een dashboard de nog te verwerken bankmutaties. Weet welke facturen nog betaald dienen te worden en hoe lang deze openstaan. Maak inzichtelijk wie over welke periode welke workload heeft uitgevoerd.

Inkoopfacturen verwerking

Snel inzicht in de nog te taggen en nog te boeken inkoopfacturen. En inzichtelijk hoe lang de werkzaamheden al open staan.

HRM & Salaris

Fintelly ontsluit data uit jouw HR- of salarispakket. Maak je eigen workflows en bekijk bijvoorbeeld het overzicht met de status van alle en nog te verwerken loonruns. 

Interne HR- en salarisrapportages

Maak HR- en salaris data inzichtelijk in Power BI!  Via de dienst data as a service ontsluit Fintelly data uit verschillende softwareapplicaties. Bij het activeren van deze koppelingen kun je data uit je financiële-, HR- of salaris administraties ontsluiten. Zo kun je berekeningen en rapportages maken door data uit verschillende systemen te combineren.  Met interne rapportages automatiseer je werkprocessen door eigen workflows te maken. Weet direct de status alle en nog te verwerken loonruns – maak automatisch een berekening met de vrije ruimte binnen werkkostenregeling (WKR) – of toon het aantal verloningen per klant.

Toon HR- en salarisgegevens in Power BI met Fintelly.

Data en rapportages voor een vaste prijs per administratie

Benieuwd naar de data en PowerBI dienstverlening en de prijzen? Plan dan samen met ons een demo en we geven u een prijsopgaaf op maat.